Comers Bokningssystem

Med modern webbteknik och fokus på paketering, onlineförsäljning och effektivisering ger Comers bokningssystem er konkurrensfördelar i jakten på lönsam tillväxt.

Comers är bokningssystemet som smidigt hanterar alla affärsdrivande processer i ett reseföretag. Systemet är helt webbaserat och är därmed alltid tillgängligt via en browser och internetuppkoppling- med andra ord disponibelt var som helst och när som helst!

Comers är modulbaserat och utvecklat för att snabbt och enkelt kunna göra anpassningar utefter olika verksamhetsområden. Allt från små campinganläggningar och evenemangsbolag, till stora nöjesparker och långtidsuthyrare runtom i Sverige.
Ni som kunder administrerar enkelt i systemet på egen hand och anpassar produkt, kapacitet, pris och information utefter säsong och erbjudanden. Ni är alltså inte bundna av Comers support då ni själva besitter både kunskap och självstyre över verksamhetens produkter. Däremot finns självklart supporten tillgänglig för assistans.

Allt fler tjänster automatiseras på dagens marknad, minst sagt även i Comers bokningssystem. Vi bygger på modern och välkänd teknologi med målsättningen att både ni som kunder och era gäster ska vara uppdaterade på de senaste funktionerna. Inkommande bokningar hanteras via ett enkelt webbgränssnitt och gästens uppgifter tas om hand på ett sätt som möjliggör effektiv hantering och bearbetning via säljande automatiska mailutskick. Genom onlinebokning kan gästen från sin mobil enkelt boka vistelse, betala och därefter checka in på egen hand. Med koppling till olika passersystem får även hotellgästen nyckel till rummet automatiskt efter incheckning,
Vi erbjuder även ett brett utbud av tjänster från olika betalleverantörer för att kunna ta betalt av kunden på enklaste vis. Välj sätt och samarbetspartner som passar ditt företag bäst!

Comers är utvecklat av Transitor AB; ett företag med lång erfarenhet av resebranschen och insikt i vilka förändringar som genomsyrar dagens företag. Därmed erbjuds en stabil plattform för Er verksamhet och ett försprång gentemot konkurrenterna


Branschlösningar Onlinebokning Moduler Sammarbetsbartpartners