Comers Checkout

Smidig betalning och smärtfri utcheckning för era kunder. Vi erbjuder ett mångfasetterat urval av betalningsalternativ, leverantörer och tjänster. Välj de metoder och samarbetspartners som bäst harmoniserar med ert företag.

Genom vårt långvariga samarbete med framstående betalningssystemleverantörer har vi en gedigen erfarenhet. Vi strävar kontinuerligt efter att införliva nya funktioner för att säkerställa att er onlinebokning är fullt uppdaterad med de senaste finesserna.

Med Comers har era kunder möjlighet att betala när som helst på dygnet och på det sätt som passar dem bäst.Laddar, vänligen vänta

 

Delbetala och faktura - Collector

Med Collector kan kunden delbetala sin bokning. Collector är fullt integrerat i Comers och gör det smidigt att hantera delbetalningar och krediteringar. Smidigt för kunden som gör att ni får fler bokningar.

expand_moreLäs Mer

Faktura i Comers

Fakturering hanteras smidigt i Comers. Från bokningen kan ni skapa faktura eller en kontantfaktura i PDF-format och skickas automatiskt till kunden via epost. Comers ser till att skapa underlag för bokföringssystem i samband med att faktura skapas. Ett enkelt och billigt sätt att ta betalt.

expand_moreLäs Mer

Onlinebetalning- DIBS

Snabb och enkel betalning med DIBS via din onlinebokning. Välj betalsätt som ska visa i din onlinebokning.

expand_moreLäs Mer

Onlinebetalning- Payex

Snabb och enkel betalning med Payex via din onlinebokning. Välj betalsätt som ska visa i din onlinebokning.

expand_moreLäs Mer

Onlinebetalning- Stripe

Snabb och enkel betalning med Stripe via din onlinebokning. Välj betalsätt som ska visa i din onlinebokning.

expand_moreLäs Mer

 

Onlinebetalning- Swish

Snabb och enkel betalning med Swish via din onlinebokning. Betalning skickas och registreras direkt i systemet.

expand_moreLäs Mer

 

Kortterminal- PayEx

I Comers webbplattform har vi tagit fram en smidig fysisk betallösning tillsammans med Payex. Perfekt för det lilla hotellet eller aktivitetsföretaget att ta betalt av gästerna på plats. Betalterminalen kopplas via nätet mot Comers vilket gör installation och handhavande enkelt. Belopp att betala skickas från Comers till terminalen och betalningen registreras direkt i kundens bokning.

expand_moreLäs Mer

 

Kortterminal- Nets

I Comers webbplattform har vi gjort det möjligt att ansluta betalterminaler för kortbetalning. Tillsammans med NETS så kan vi erbjuda enkla betalningar via kortterminal. Belopp att betala skickas från Comers till terminalen och betalningen registreras direkt i kundens bokning.

expand_moreLäs Mer