Branschlösningar

Med modern webbteknik och fokus på paketering, onlineförsäljning och effektivisering ger Comers bokningssystem er konkurrensfördelar i jakten på lönsam tillväxt. Systemet är helt webbaserat och därmed alltid tillgängligt via en browser och internetuppkoppling- med andra ord disponibelt var som helst och när som helst!

Snabbt & enkelt

Vår vision är att Comers ska vara det bästa systemet för er som anläggning. Vi vill hjälpa er och er personal att snabbt och enkelt få fram den information som behövs för att sin tur hjälpa och serva gästen på bästa sätt.

Anpassat efter era behov

Olika verksamheter har olika behov. Med Comers är modulbaserat så ni kan skräddarsy ert system utifrån just era behov och på så sätt få rätt funktionalitet till rätt prisnivå. Idag har vi både de minsta campinganläggningarna och evenemangsbolagen, till de stora nöjesparker och långtidsuthyrare som kunder runtom i Sverige.

Kom igång snabbt

Ingenting kan bli enklare än att logga in på en hemsida och börja använda systemet från dag ett. Vi garanterar att ni kommer igång snabbt och att ni kan börja boka bara efter någon dag. Allt finns färdigt från start och ni behöver inte tänka på krångliga installationer eller kopplingar till andra system. Vi tar hand om allt från början och ser till att det fungerar för er.

Säkert

Vi är medvetna om att det är otroligt viktigt att ni ska kunna på lita på ert bokningssystem. Därför har vi lagt stor vikt vid att ni ska känna att Comers är ett säkert system som ni kan lita på. Comers är också avsett att användas av många användare samtidigt, exempelvis alla gäster som besöker er hemsida för att boka sina semestrar. Vi gör därför inget avkall på hårdvara, drift och support av systemet. Vi har placerat våra servrar säkert där vår leverantör garanterar en stabil drift.

Styr hela verksamheten med Comers

Med Comers har ni möjlighet att koppla samman bokningssystemet med de styrsystem som är lämpligast för er anläggning. Vi ordnar integrationer och ser till att allting fungerar innan ni kör igång. Att koppla samman funktioner för automatisk incheckning, behörighetssystem, och kortautomater är för oss en naturlig del av tillvaron.

Sköter redovisningen och ekonomin

En viktig del i verksamheten är att sköta ekonomi och redovisning enligt de regler och lagar som finns. I Comers ekonomi ser vi till att inget faller mellan stolarna och att all kontering och redovisning blir riktig. Vi har också gjort det riktigt enkelt att följa upp så att alla bokningar finns med och att alla bokningar betalas i tid. Ekonomichefen blir också glad då det är så enkelt att föra över informationen till det ekonomisystem som fungerar bäst för er verksamhet.

Nå ut med din försäljning via rätt kanaler

Dagens gäster är vana att boka via Internet och då gäller det att finnas bokningsbar där kunden bokar sin semester och vistelse. Med våra samarbeten så väljer du rätt kanal och ökar på så sätt din beläggning och dina intäkter.

Support

Det händer alltid att frågor uppstår. Vi finns tillgängliga på mail och telefon för att hjälpa er på bästa sätt när ni behöver hjälp.

Branschlösningar idag

TEMAPARKER / VATTENLAND / NÖJESPARKER

Paketera biljetter, boende, mat och aktiviteter i ett system. Hantera inpassering snabbt och smidigt genom koppling med passersystem. Dina gäster bokar, betalar och kompletterar med tillval på egen hand.
Flera av Sveriges största temaparker använder Comers sedan mer än tio år tillbaka.

Gå till branschlösning>>

CAMPING OCH SEMESTERANLÄGGNINGAR - RESORT

För camping är Comers idealiskt med enkelt bokningsförfarande för både gäst och receptionspersonal. Välj den bästa platsen genom att boka via karta eller optimera beläggningen i en månadsöversikt.
Incheckning via automat eller mobil gör att gästerna snabbt kan hitta sin plats utan att stå i långa incheckningsköer. Comers är det perfekta valet för bokning för både små och stora campingar.

Gå till branschlösning>>

HOTELL / KONFERENSHOTELL

Som hotell/konferenshotell får ni här ett effektivt verktyg som gör att ni får en ökad försäljning, ökad revenue och bättre kontroll. Comers är kopplade till bokningskanaler via vår egen Channel manager vilket gör försäljningen online möjlig att optimera på bästa sätt och sälja i den kanalen som ger mest.

Gå till branschlösning>>

STUGFÖRMEDLARE

Stugförmedlare hanterar boende året om med priser efter säsong och tillgänglighet. Enskilt boende, tillvalsprodukter eller paketerade erbjudanden, ni administrerar enkelt er verksamhet i Comers. Vi vänder oss till både stora och små stugförmedlare.

Gå till branschlösning>>

SKIDANLÄGGNING - RESORT

Som vinterdestinationen hanteras skidanläggningar med bl.a. hotell, stugor, aktiviteter, liftkort, uthyrning, paket eller kombination av dessa produkter.
Dina gäster bokar, betalar och kompletterar bokningen helt på egen hand.

Gå till branschlösning>>

RESEARRANGÖR

Vår researrangörsmodul hanterar flyg, boende, aktiviteter, hyrbil, golf separerat eller i sammansatta paket. En enkel paketbokning gör att gästerna själva bokar sina resor online. Vi erbjuder onlinebokning via iframe, API eller komplett med egen design.

Gå till branschlösning>>

AKTIVITETSFÖRETAG

För dig som aktivitetsföretag erbjuder Comers systemet som hanterar tidsbokning av bl.a. guidade turer, utflykter och spa-tider. Allt på ett smidigt sätt!
Genom er eller onlinebokning bokas aktiviteter och eventuella tillval enkelt via kalender. Comers ger ett bra stöd till aktivitetsföretag från bokning till att gästen anländer.

Gå till branschlösning>>

LONGSTAY

Comers Longstay är den nya modulen för anläggningar som erbjuder boende månadsvis eller längre perioder. Med Longstaymodulen hanteras bokning och betalning löpande vilket reducerar er arbetstid i bokningssystemet.

Gå till branschlösning>>