Några av våra partners

Laddar, vänligen vänta

 

Anker Solutions

Anker Solutions tillhandahåller sina kunder med driftsäkra användarvänliga systemlösningar för Restauranger, Hotell och Arenor. Detta uppnås genom en kontinuerlig utveckling där deras kunder styr utvecklingen av dess systemlösningar.

expand_moreLäs Mer

Axema Access Control AB

Axema utvecklar produkter inom passersystem, och marknadsför idag ett sortiment av kodlås, porttelefoner och kortläsare för ett brett användningsområde.

expand_moreLäs Mer

Booking.com

Booking.com B.V. är en del av Priceline Group och äger och driver Booking.com™, som är marknadsledande i världen inom onlinebokning av boende. Målet är att hjälpa semester- och affärsresenärer, oavsett plånbok, att på ett enkelt sätt kunna söka, boka och uppleva de bästa platserna i världen att bo på.

expand_moreLäs Mer

Collector Bank

Collector erbjuder skräddarsydda lösningar för finansiering i samband med konsumentköp.

expand_moreLäs Mer

Entry event - biljett och inpasseringssystem

Entry event är ett kassa-, entré- och biljettsystem baserat på en modern plattform utvecklat i nära samarbete med kunder med en rad nya effektivitetshöjande funktioner.

expand_moreLäs Mer

DIBS

Dibs är ett av betalningssystemen som Comers stöder.
Läs mer på deras site vilken lösning som rekommenderas för just ditt företag.

expand_moreLäs Mer

Easypos

EasyPos är ett komplett kassasystem med funktioner och integrationer som passar de flesta butiker och branscher. EasyPos integrerar mot de system som är mest efterfrågade på marknaden vilket ger er som kund en valfrihet och trygghet.

expand_moreLäs Mer

Europeiska försäkringar

Förser både privata- och företagsresenärer med reseförsäkringar sedan år 1921.

expand_moreLäs Mer

GARO Webel

Ett intelligent system för eluttag där receptionen och kunden får full kontroll över sina eluttag. Med inbyggd energimätning säkerställs att rätt debitering sker till kunden och att anläggningsägaren får betalt för all energiförbrukning. Behörighetskontroll och styrning via App, Webb och telefontjänst.

expand_moreLäs Mer

Livionkey

Med Livions distansstyrda nyckelautomat kan dina kunder enkelt hämta och returnera nycklar när som helst under en tidsperiod som du bestämmer. Den är både användarvänlig och enkel att administrera. Genom integrationen med Comers uppdateras nyckelboxen automatiskt för de boenden som är anslutna till systemet..

expand_moreLäs Mer

Nets

Nets är en nordisk leverantör av kort-, betalnings- och informationstjänster. De strävar efter en så enkel och effektiv betalnings- och informationshantering som möjligt. Nets digitala identifieringslösningar minskar behovet av papper och hjälper människor i Norden att spara tid och pengar.

expand_moreLäs Mer

Nordea

Nordea är en ledande nordisk bank med brett utbud av finansiella tjänster, inklusive banktjänster, försäkringar och kapitalförvaltning. Banken har en lång historia och fokuserar på att skapa hållbara lösningar för sina kunder. Nordea strävar efter att främja ekonomisk stabilitet och tillväxt i de nordiska länderna genom att erbjuda innovativa och pålitliga finansiella tjänster.

expand_moreLäs Mer

Partnersec - Camptrac

CampTrac är ett elektroniskt system för betalning och tillträdeskontroll på campingar, i stugbyar och gästhamnar. CampTrac ersätter myntautomater och nycklar med ett smart kort samtidigt som det ökar intäkterna och förenklar skötsel. Ingen mer insamling av mynt och inga fler borttappade nycklar! Med CampTrac minskar obehörigt utnyttjande av campingen och dess serviceutrymmen betydligt.

expand_moreLäs Mer

Paxport AB

Paxport är en ledande leverantör av passagerarlösningar för fritids-och resebranschen.

expand_moreLäs Mer

PAYEX

Payex är ett av de betalningssystemen som Comers stöder.
Läs mer på deras site vilken lösning som rekommenderar just ditt företag.

expand_moreLäs Mer

Salto låssysstem för hotell

Integrerad låslösning där ni kan använda RFID-kort eller mobilen för att öppna dörr eller bom. Salto är ett spanskt världsunikt passersystem med trådlös kommunikation mellan On- och Off-lineläsare.

expand_moreLäs Mer

SCR - Sveriges camping- & stugägares riksförbund

SCR har varit campingnäringens samlade kraft sedan 1967. Uppdraget har hela tiden varit detsamma: få fler att campa mer. Det uppnår dem genom att ge dess medlemmar bästa tänkbara stöd och förutsättningar med aktiv marknadsföring, rådgivning och utbildning.

expand_moreLäs Mer

SEB

SEB är en framstående bank med brett spektrum av finansiella tjänster, inklusive banktjänster, företagsrådgivning och kapitalförvaltning. Banken är känd för sin långvariga erfarenhet och engagemang för hållbarhet. SEB strävar efter att stödja sina kunder genom att leverera skräddarsydda lösningar och innovativa finansiella produkter. Med en stark etisk grund och fokus på ansvarsfullt företagande är SEB en betydande aktör inom den nordiska finanssektorn.

expand_moreLäs Mer

Skidata

SKIDATA är en världsledande leverantör av entrésystem. Intelligent hantering av besökarna erbjuder nya möjligheter för skidanläggningar, arenor, mässor och nöjesparker.
Låt exempelvis gästerna enkelt boka liftkort eller entrébiljetter online.

expand_moreLäs Mer

SLAO, Svenska liftanläggningars organisation

Svenska Liftanläggningars Organisation, SLAO, är sedan 1978 liftanläggningarnas bransch- och intresseorganisation.

expand_moreLäs Mer

Swedbank Pay

Swedbank Pay gör det enklare för handlare att ta betalt och för kunder att betala – oavsett om mötet sker online eller i butik. Med betallösningar för alla typer av behov kan du skapa säkra och enkla betalupplevelser som gör att dina kunder känner sig trygga att fortsätta handla hos dig. Erbjud de mest populära betalsätten med marknadsledande kortinlösen, ta betalt och låt din verksamhet växa med Swedbank Pay.

expand_moreLäs Mer

Swish

Swish är med över 7,5 miljoner privatanvändare Sveriges största mobila plånbok. Oavsett var du möter dina kunder kan du med Swish som betallösning låta dem betala snabbt, enkelt och säkert i realtid.

expand_moreLäs Mer

Tallykey

TallyKey är ett innovationsföretag som erbjuder moderna betal- och tillträdessystem för främst camping, hamnar eller ställplats. Systemen erbjuder en mängd av möjligheter att ta kontroll av el, vatten och olika faciliteter och passar både den lilla och stora anläggningen och är välbeprövat av olika kunder i Sverige och stora delar av världen under 20 års tid. Förutom system erbjuder även TallyKey uttagsstolpar för el och vatten.

Kortsystemet TallyCard+ stöds även av Sterners betalautomat för självbetjäning.

expand_moreLäs Mer

Tradera

Publicera auktioner på Tradera direkt ifrån Comers. Ett enkelt och effektivt sätt att marknadsföra produkter på Tradera. Comers håller koll på era auktioner och de bokningar som ni låst för Tradera. När auktionen är klar registrerar ni köparen som kund och justerar beloppet till auktionens pris.

expand_moreLäs Mer

Trivec

Trivec är en ledande leverantör av kassasystem för restaurang, bar och hotell. Lösningarna optimerar betalningar och underlättar styrningen av verksamheten. I erbjudandet ingår kassasystem, mobil betalning och beställning, bordsbeställning, kortterminaler och digitala köksskärmar.

expand_moreLäs Mer

TruePOS

Vår målsättning är att erbjuda er en trygg och säker helhetslösning som hjälper er att effektivisera och förenkla försäljningsprocessen med vårt egenutvecklade kassasystem TruePOS. Vi anpassar systemet för att passa just er och har skräddarsydda funktioner för olika branscher och storlek på verksamheter. TruePOS passar till flera olika branscher så som restauranger, livsmedelsbutiker, detaljhandel, bagerier och kedjor. Vi hjälper er att jobba smartare!

expand_moreLäs Mer

Winpos Kassasystem

Ett effektivt och användarvänligt butiksdatasystem
Winpos kassasystem omfattar alla centrala funktioner för dagligvaruhandeln. Öka din försäljning, minska dina utgifter och erbjud förstklassig kundbetjäning med hjälp av Winpos centraliserade styrningsverktyg.

expand_moreLäs Mer